Home LifeStyle Sa më shumë dëshirë për seks aq më shumë vite jetë, ky...

Sa më shumë dëshirë për seks aq më shumë vite jetë, ky studim është për burrat

Ka një lajm nga Japonia, ku studiuesit kanë zbuluar se burrat e moshës së mesme dhe të moshuar që kanë pak ose aspak interes për seksin janë në një rrezik më të lartë për të jetuar më pak në krahasim me djemtë që janë të etur për seks rregullisht.

Shkenca këtu duket mjaft e thjeshtë: një dëshirë më e ulët seksi është rezultat i një diete të keqe, obeziteti, mungesës së ushtrimeve, etj.

Këta shkencëtarë përcaktuan, bazuar në këta burra me epsh që ata studiuan, se sa më i eksituar të jeni, aq më të larta janë gjasat që të keni shëndet më të mirë mendor dhe fizik.

Previous article‘Selfatët, e strehuan dhe e mbajtën me para Enver Hoxhën, por ai i masakroi, burgosi e pushkatoi, pasi…’/ Historia e familjes së pasur gjirokastrite
Next articleAktivistë raportojnë për helmime të reja në shkollat për vajza në Iran