Home LifeStyle Rihanna tregon një unazë fejese me Chris Brown

Rihanna tregon një unazë fejese me Chris Brown

largea_unazefej11360580382Katër vite pasi Chris Brown shokoi botën mbarë kur dhunoi në mënyrë brutale yllin e muzikës pop, Rihanna, ata të dy janë shfaqur së bashku në ceremoninë e çmimeve Grammy, të lumtur.

Duket se ata jo vetëm e kanë falur njëri- tjetrin, por edhe gjërat janë harruar.

Të dy ishin së bashku në radhën e parë në ceremoninë e çmimeve Grammy.

Madje ajo që ka habitur mediat është se Rihanna ka treguar një unazë fejese, që ka nxitur spekulimet se ajo dhe Chris tanimë janë të fejuar.Previous articleFamiljarë të drejtoreshës së Sigurimeve në Durrës kërcënojnë gazetarin
Next articleSenati aprovon Hagelin për sekretar të mbrojtjes