Home Aktualitet Protesta e thirur nga Basha e Berisha dhe ajo e studentëve, shikoni...

Protesta e thirur nga Basha e Berisha dhe ajo e studentëve, shikoni sa njerëz u mblodhën

Përveç studentëve, sot edhe Partia Demokratike mblodhi njerëzit e saj për të përkujtuar 8 dhjetorin. Numri i njerëzve të mbledhur nga Lulzim Basha e Sali Berisha, në krahësim me atë të studentëve, është qesharak. Fotot e mëposhtme e tregojnë qartë këtë gjë: PD s’ka mbledhur dot as 100 veta

Image