Home Kronika Prokuroria e Tiranës arrestohen në flagrancë tre mjekë të QSUT-së dhe disa...

Prokuroria e Tiranës arrestohen në flagrancë tre mjekë të QSUT-së dhe disa sekserë

Prokuroria kryen hetime edhe për falsifikimin e testeve covid, ndalohet tre mjek një falsifikator dhe disa sekserë të agjencive të udhëtimit pasi shpërndanin teste false të Covid-19.

Këto testet shiteshin por ishin vetëm fiktivë. Për ngjarjen janë ndaluar dy mjekë të QSUT-së. Sekuestrohet edhe baza e falsifikimit.

Ndërkohë në lidhje me emrin dhe të dhënat e mjekëve të ndaluar, prokuroria nuk ka dhënë detaje, pasi hetimet janë në vijim.

SOURCEbulevard news
Previous articleZize Pepshi “Më janë përzier atdhetë“
Next articleGoditet grupi shqiptar i trafikut të drogës, aktiv që në 2015! Nga Gjermania droga transportohej në Zvicër