Home Kosova Nostalgjia për hyjnorin Rugova

Nostalgjia për hyjnorin Rugova

rugovizmiReportazh nga akademia kushtuar Prof.Dr.Fehmi Aganit trurit dhe mendjes së kombit

Akademinë e kishin ftuar dhe organizuar nëndegët e LDK-së në Wilisau, Zofingen dhe Niedwalden si dhe SHH “Salih Çekaj” në Zvicër.
Shpeshherë nga kjo botë na ikin më të dashurit tanë, më të njomët më të shtrenjtit tanë, ata na lënë këtu, me dhembjen dhe mungesën e tyre në mesin tonë.
Rrallëherë ata që duhet shijuar jetën frytet e saj, së cilës i dhanë më së shumti, janë pjesë e sajë.
Ata ikin në pa kthim për të jetuar për jetë të jetëve. Kujtimi dhe dashuria për ta mbetet e pashlyer. Të tillët i bëhen kurban i lirisë, jetës të cilën shpeshherë na bëhet ta urrejmë, jo vetëm njëherë po shumë herë, qindra miliona herë, aq herë sa lëndohet dhe vritet pamëshirë, dhe me paturpësi të paparë nga të pa ndërgjegjshëm dhe të padenjë ajo…

Previous articleKazakistan: Tre astronautë u kthyen në Tokë
Next articleFustanet e femrave VIP në TV Baftas