Home Politike Nis shpërndarja e materialeve zgjedhore në Durrës dhe Shijak, problem mbeten ndryshimi...

Nis shpërndarja e materialeve zgjedhore në Durrës dhe Shijak, problem mbeten ndryshimi i komisionerëve nga partitë politike

Në Durrës dhe Shijak, KZAZ-të nisën shpërndarjet e materialeve zgjedhore disa orë para nisjes zyrtare të procesit të votimit.

Problem mbetet ndryshimi i komisionerëve nga partitë politike, kryesisht ato të opozitës, në momentet e fundit. Në tri bashkitë e qarkut të Durrësit, përkatësisht Durrës, Shijak dhe Krujë, janë ftuar të ushtrojnë të drejtën e votës 368 496 individë.

Në të gjithë territorin e qarkut janë ngritur 487 qendra votimi të cilat në orët e mbetura pritet të pajisen me materialet zgjedhore.

Previous articleVIDEO/ Fredi Beleri në burg, e bija mbyll fushatën në Himarë, mban fjalim në greqisht
Next articleVIDEO/ Paqe me katër gola dhe karton i kuq, Leeds pikë shprese kundër Newcastle