Home LifeStyle Nicole dhe Hamilton pushime në Havai

Nicole dhe Hamilton pushime në Havai

nicole-hamiltonKrishtlindjet dhe viti i ri janë një moment i mirë për të gjithë për të pushuar pas një viti të lodhshëm. Aq më tepër kjo ndjehet e nevojshme për Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton. Ata kanë udhëtuar sëbashku drejt Havait për të kaluar disa ditë pushimesh nën rrezet e diellit dhe buzë detit. Gjithçka nga ky udhëtim është romantike dhe këtë e tregojnë më së miri edhe fotografitë që shikoni.

Previous articleMetroja në Londër mbush 150 vjet
Next articleKoha ka treguar se në diktatura liderët perceptohen si të pazëvendësueshëm