Home Politike Nga Baton Haxhiu tek Ben Blushi kush janë njerëzit që shoqërojnë Ramën...

Nga Baton Haxhiu tek Ben Blushi kush janë njerëzit që shoqërojnë Ramën dhe Abazoviç në Ukrainë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ai i Malit të Zi Dritan Abazovic vizituan sot Ukrahinën, ku u takuan me presidentin Zelensky dhe zyrtarë të lart të shtetit të Ukrahinës.

Në fotot e mëposhtme shikohet delegacioni shqiptar dhe ai i Malit të zi, në pëbërje të të cilëve janë dhe gazetarët Baton Haxhiu dhe Ben Blushi.