Home LifeStyle “Mos hani mish”, Bill Gates: Kombet e pasura duhet të veprojnë për...

“Mos hani mish”, Bill Gates: Kombet e pasura duhet të veprojnë për mjedisin

Jemi në vitin 2023 dhe është e pamundur të pretendojmë se mënyra jonë e jetesës nuk lidhet drejtpërdrejt me krizën mjedisore. Në fund të fundit, mënyra jonë e jetesës është një nga arsyet që kemi arritur në këtë pikë. Por sa mund të ndryshojmë për të ndihmuar situatën? A mjafton të bëhesh vegjetarian apo të adoptosh zakone të ndryshme si konsumatorë? Sipas Bill Gates, ndoshta jo.

Previous articleReperi i njohur ndërron jetë teksa performonte në skenë/ VIDEO
Next articleGjenerali britanik që erdhi në Shqipëri gjatë Luftës: Pse Curchill përkrahu partizanët e nver Hoxhës