Home Kosova Milaim Zeka tregon mesazhin që i ka ardhur në telefon, zbulon detaje...

Milaim Zeka tregon mesazhin që i ka ardhur në telefon, zbulon detaje mbi ngjarjen e rëndë në jetën e tij

Gazetari Milaim Zeka ka publikuar një mesazh të një personi të afërt që e ka marrë në shtëpi kur ka dalë nga burgu. Në rreshtat e këtij mesazhi gazetari Zeka tregon torturat që i kanë bërë në burg.

Postimi i Zekës

Shkrim me shkas

Kumara Milaim prej burgut te prishtines kur je dal je ardhe te na apo ke harru???e di qi une ta kum qel deren e as qi te kum njoft prej torturave qi ti kishin ba deri sa um tha Baba Milaimi i Kumares Brahim eshte.

Ky eshte nje mesazh qe me erdhi mbrame nga Enver Haxhi Muliqi, fshati Abri.

Kumara Haxhi ka jetuar dhe ka punuar ne Banken e Kosoves ne Prishtine. Banesen e ka pase 100 metra larg selise te AAK se. Ka qene nga njerezit me patriot dhe me te mire te fshatit tone. Ai, ne kohen kur njerezit e kishin leçitur baben tim per shkak te burgosjes dhe arratisjes time, i ka qenderuar dhe e ka ndihmuar Brahim Zeken ne çdo kohe. Jo vetem ai, po edhe gruaja dhe femijet e tije.

Faleminderit per jete atyre qe kane vdekur, dhe juve qe jeni gjalle!

Poshte i keni dy foto te Haxhi Muliqit. E dyta eshte ne masakren e Abrise.