Home LifeStyle Michelle Keegan ngre temperaturat

Michelle Keegan ngre temperaturat

michelKjo është Michelle Keegan, femra e cila ka mundësinë dhe aftësinë për të ngritur temperaturat. Britanikët e kanë votuar si femrën më të preferuar dhe klasifikimin e ka publikuar revista e njohur FHM. Arsyeja se përse 25 vjeçarja e meriton këtë klasifikim është më e qartë nëse i shikoni këto foto të publikuara po në FHM.


Previous articleVazhdojnë bisedimet për zbatimin e marrëveshjes
Next articleHalimi, Klosi…po ku janë durrsakët?