Home Maqedonia Memorandum për gazifikimin e Komunës së Çairit

Memorandum për gazifikimin e Komunës së Çairit

largea_percilin1359195885Ministri i Ekonomisë Valon Saraçini dhe kryetari i komunës së Çairit Izet Mexhiti sot do të nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim për implementimin e Projektit për gazifikimin e komunës.

Me këtë, informojnë nga Ministria e Ekonomisë, do të shprehin gatishmërinë për fillim aktivitete për përgatitjen e dokumentacionit projektues për implementimin e Projektit për gazifikim të komunës.

Bëhet fjalë për aktivitet i cili është në përputhje me angazhimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për ndërtimin e një Sistemi nacional të sistemit të gazifikimit në tërë territorin e Republikës, për të cilin në vitin 2010 është përpunuar Fizibilit studim me projekt idejor.

Previous articleKurti, qeverisja po shkon drejt fashizmit, Thaçi tradhtoi
Next articleElisabetta Canalis vjen me një set të zjarrtë