Home Aktualitet Mblidhet Keshilli Bashkiak në Durrës, diskutohet ndryshimi i emrit të një rruge

Mblidhet Keshilli Bashkiak në Durrës, diskutohet ndryshimi i emrit të një rruge

 

 

 

Këshilli Bashkiak i Durrësit do të zhvillojë në mbledhje me anë të mjeteve elektronike. Në këtë mbledhje pritet të diskutohet dhe miratohet ndryshimi i emrit të
një rruge që aktualisht ka emrin e autorit Erich Maria Remark.

Linku: keshilli_bashkiak_13_01_22