Home Sport Letra më emocionuese dhe dedikuese e Ikardit drejtuar Uandës: Unë nuk jam...

Letra më emocionuese dhe dedikuese e Ikardit drejtuar Uandës: Unë nuk jam m*t, tani fillo shkruaju burrave të tjerë

Një gazetë argjentinase ka botuar letrën që Ikardi i shkruajti Uandës e cila po bën xhiron e rrjeteve sociale. Në letër, 28-vjeçari i drejtohet Uandës me fjalët: ‘’Unë nuk jam m*t’’ dhe ‘’Tani vazhdo shkruaj burrave të tjerë’’.

Letra e Ikardit drejtuar Uandës

“Edhe një herë këmbëngul se po them të vërtetën, asnjëherë nuk ju kam gënjyer apo kam sajuar, kam bërë një gabim idiot,  dhe ti po bën një gabim të madh që nuk po e kupton. Gjithçka që dëshironi është  divorci .Jam një person i mire dhe t’u kam dhënë plotësisht ty. Ti e di dhe te gjithë e dinë. Jam një baba i madh dhe një njerku i madh , jap jetën për fëmijët e mi, për t’i bere te lumtur. Unë jam ky dhe askush nuk ka nevojë ta thotë këtë.

Thjesht duhet të di. Si rezultat i gjithë kësaj ju them se nuk mund të vazhdoj të duroj keqtrajtimin tuaj, po më nënçmon mua, po më merr poshtëron si gjithmonë. E gjithë kjo dhe shumë më tepër. Unë nuk jam m*t dhe nuk e meritoj. Shpresoj që me të gjitha të mirat materiale, të jeni të lumtur. Kjo tashmë është në fuqinë tuaj. Tani do të mashtrosh,  t’u shkruash burrave të tjerë. Shpresoj që futbollisti i ardhshëm të jetë 1% e asaj që isha me ty.

U dëshpërove për një muhabet që nuk  ishte asgjë për mua. Je e verbër dhe nuk sheh përtej telefonit. Thjesht ki parasysh marrëzitë dhe gjërat që janë shkruar në shtyp. Nuk e prisja kurrë këtë nga ty, por unë jam realist dhe e di që njerëzit ndryshojnë. Faleminderit për gjithçka që kemi qenë. Faleminderit për dy vajzat që më ke dhënë. Faleminderit që më dhatë mbështetjen që kisha nevojë dhe më fal që isha m*t që isha dhe humba gjithçka për shkak të një gabimi. Shpresoj të jesh e lumtur, e meriton dhe nëse jo pranë meje, shpresoj të gjesh një vend ku të jesh i lumtur”, përfundon letra e Ikardit.

Previous articleSkandali/ Si ndërhyri Samir Mane për të tarifuar blerjet online, favorizoi TEG&QTU
Next articlePranga gjirokastritit/ 32-vjeçari vendoste baste online nga telefoni