Home Politike KQZ ndan fondet për zgjedhjet vendore, PS merr ‘pjesën e luanit’, ndiqet...

KQZ ndan fondet për zgjedhjet vendore, PS merr ‘pjesën e luanit’, ndiqet nga PD me 24 mln lekë! Berisha mbetet pa pjesë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka ndarë sot fondet për fushatën zgjedhore të 14 majit. Në total nga fondi prej gati rreth 100 mln lekë kanë përfituar Partia Socialiste, Partia Demokratike, Partia e Lirisë dhe disa parti të tjera, ndërsa Sali Berisha ka mbetur pa para për shkak se KQZ nuk e njeh si parti.  Fondi 97,064,530.08 lekë u shpërnda si më poshtë vijon:

1. Partia Demokratike (PD) 24.963.584.24 lekë

2. Partia Republikane (PR) 3,012,429.13 lekë

3. Partia Aleanca Progresiste L.ZH.K 1,100,255.80 lekë

4. Partia Socialiste e Shqipërisë (PS) 42.833,466.73 lekë

5. Partia e Lirisë (PL) 15,594,215.8 lekë

6. Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) 4,260,606.71 lekë

7. Partia Fryma e Re Demokratike (FRD) 1,194,064.75 lekë

8. Partia Demokracia Sociale (PDS) 1,123,779.90 lekë

9. Partia Socialdemokrate (PSD) 0 lekë

10. Bindja Demokratike (BD) 639,798.69 lekë

11. Partia e Gjelbër (P.GJ) 797,915.09 lekë

12. Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë (ADK) 448,974.27 lekë

13. Aleanca Arbnore Kombëtare (AAK) 532,820.88 lekë

14. Partia Uniteti Kombëtar (PUK) 562,618.08 lekë

Previous articleNuk ka akord mes Firminos dhe Barcelonës
Next article“Sindromi i lodhjes demokratike” në Shqipëri