Home Kuriozitete Kosova “kampione” e internetit në Ballkan, 97% e popullsisë ka qasje

Kosova “kampione” e internetit në Ballkan, 97% e popullsisë ka qasje

Në Ballkan, Kosova ka shkallën më të lartë dhe Shqipëria më të ulët të përdoruesve të internetit, sipas një raporti të titulluar “DIGITAL 2022”, të publikuar nga DataReportal.

Sipas raportit global për përdoruesit e internetit, gjashtë nga dhjetë persona aktualisht përdorin internetin, ose 60 për qind e popullsisë aktualisht është “onlinë”.

Image

Statistikat