Home LifeStyle I pranishëm edhe Sabiani, Keisi flet e bindur për largimin e saj...

I pranishëm edhe Sabiani, Keisi flet e bindur për largimin e saj nëse…

Frika se Krist Aliaj mund të dalë të martën nga shtëpia, ka shtyrë Keisi Medinin të mendojë që edhe ajo do lërë shtëpinë e Big Brother VIP2” nëse publiku vendos për largimin e tij.

Teksa po qëndronin jashtë Sabiani, Kristi, Kiara dhe Sabiani, Luizi u shpreh se nuk do ngacmojë asnjë banor deri sa të mbarojë televotimi që është aktualisht.

Pasi tha se Kristi nuk do dalë të martën, Luizi i tha Keisit se nuk ka pse e bën një gjë të tillë, duke marrë parasysh edhe faktin që nëse ajo e merr një vendim të tillë, automatikisht largohen tre banorë, ajo, Kristi dhe Sabiani.

Ai shtoi se edhe nëse Kristi del, do e ketë jashtë atë dhe nuk ka për të ikur në ndonjë vend. Keisi tha se nuk e ka problemin aty, thjesht mendon të dalë bashkë me të.

Kristi nga ana tjetër, u shpreh se Keisi mund të bëjë çfarë të dojë dhe nëse ajo mendon të dalë, le të dalë.

Previous articleDemokratikisht, juridikisht, moralisht dhe politikisht-Basha reformatori triumfator
Next articleAksidenti në Greqi/ Familjarët në ankth, pa identifikuar ende 2 trupa, mes tyre dhe 23-vjeçarja shqiptare Erieta Molko