Home Aktualitet I dha para me fajde edhe babait të tij, KLGJ shqyrton kërkesën...

I dha para me fajde edhe babait të tij, KLGJ shqyrton kërkesën e ILD për pezullimin e gjyqtarit Sami Ujkashi

KLGJ shqyrton sot kërkesën e ILD për pezullimin 2 vjecar nga detyra te gjyqtarit të rrethit gjyqësor, Kukës, Saimir Ujkashi.

Hetimi disiplinor për të ka nisur për shkelje të legjislacionit material, shkelje disiplinore me dashje dhe cënim të imazhit të magjistratit dhe të besimit tek sistemi i drejtësisë. Hetimi i ILD-së është bazuar në një vendimmarrje për ulje dënimi dhe lirimi në kundërshtim me ligjin, si dhe moszbatim të legjislacionit në dy raste ekstradimi.

Previous articleToka nën ujë, fermeri në Shkodër: 4 dynym sera të përmbytura, hera e tretë që ndodh. Nuk kemi më jetesë, qeveria të vijë të shohë dëmet
Next articleGjykata urdhëron SPAK të hetojë burimin e pasurisë së Ilir Metës dhe Sali Berishës, dyshime se ka lidhje me vjedhjen e floririt të Kërrabës