Home LifeStyle Harron shtatzëninë, u rikthehet rrobave të ngushta

Harron shtatzëninë, u rikthehet rrobave të ngushta

largea_haror71363949524Para pak ditësh, Kim Kardashian u shfaq me një fustan të gjerë, të dizenjuar me stil, tamam për një shtatzënë.Por shumë shpejt ajo ka ndryshuar mendje, për t’u rikthyer tek stili i vjetër.Ajo është shfaqur në Beverly Hills sërish me rroba shumë të ngushta, sikur ka harruar që është shtatzënë.

<a
<a
<a
<a
<a
<a

Previous articleNxënësit e Durrësit tre orë në shi për të pritur me detyrim Jozefina Topallin
Next articleXhaxhi militanti komenton logon e TV-së së Kiles dhe paisjen me armë të prefektit Genc