Home Kulture Finalja e shumëpritur e ‘La Casa de Papel’ vjen këtë javë në...

Finalja e shumëpritur e ‘La Casa de Papel’ vjen këtë javë në Netflix, filmat e rinj

Finalja e serialit ‘La Casa de Papel’ vjen këtë javë në Netflix. Episodet e fundit të serialit më të suksesshëm spanjoll do të publikohen në 3 dhjetor. Kjo javë në Netflix do sjellë filma të rinj ku mund të veçojmë ‘The Dog’s Revenge’ me Benedict Cumberbatch në rolin kryesor.

Fillimi i dhjetorit vjen me tre serialet më të preferuara, Humbur në hapësirë: Sezoni 3, Kojotë, Grabitja e përsosur: Pjesa 5, Vëllimi 2 (La Casa de Papel: Pjesa 5 Vëllimi 2). Përveç filmave dhe serialeve Netflix për javën nga 29 nëntori deri më 5 dhjetor ka një program dhe për dokumentarë dhe shfaqje televizive për fëmijë.

Publikimet e reja të Netflix për javën nga 29 nëntori deri më 5 dhjetor 2021:

Seriale:

01/12/2021
Humbur në hapësirë: Sezoni 3

Në epikën e sezonit të kaluar, dominon instinkti i mbijetesës së Robinsonit, pasi ata luftojnë për të ribashkuar dhe mbrojtur Alpha Centaur nga një pushtim robotik.

02/12/2021
Kojotë

Një grup i ngushtë kampistësh verorë gjejnë diamante në pyll, duke nisur një aventurë të furishme që vë në provë miqësinë e tyre dhe i vë në rrezik jetën e tyre.

03/12/2021
Grabitja e përsosur: Pjesa 5, Vëllimi 2 (La Casa de Papel: Pjesa 5 Vëllimi 2)

Profesori i gatshëm për luftë jeton në rrezik të plotë, duke u përpjekur të nxjerrë arin dhe më e rëndësishmja ekipin e tij nga bankë .

Dokumentar në Netflix:

29/11/2021
14 Maja malore: Gjithçka është e mundur (14 Maja: Asgjë nuk është e

E pamundshme Alpinisti Nims Perza drejton një grup Serpash në një lartësi mbi 8,000 metra me synimin për t’u ngjitur 14 maja në 7 muaj dhe për të thyer rekordin e 7 vjet.

01/12/2021
Fuqia e Qenit

Një pronar ferme autoritare nis një luftë frikësimi mbi gruan dhe djalin e ri të vëllait të tij, derisa të zbulohen sekretet e ruajtura mirë.

02/12/2021
Plotësisht beqar (Beqar gjatë gjithë rrugës)

Në babanë për Krishtlindje, Pjetri i kërkon të dashurit të tij të luajë djalin e tij, por plani dhe ndjenjat ndryshojnë kur familja e tij e bën atë konsull.

3/12/2021
Mixtape

Në vitin 1999, 12-vjeçarja Beverly gjen një kasetë të dëmtuar të prindërve të saj të vdekur dhe fillon të kërkojë këngë duke mësuar më shumë për mamin dhe babin e saj.