Home LifeStyle Alessandra Ambrosio sjell më pranë sezonin e plazhit

Alessandra Ambrosio sjell më pranë sezonin e plazhit

aleAkoma nuk ka mbërritur mirë pranvera, por Alessandra Ambrosio ka kaluar më shumë kohë në plazh me bikini se sa kalojnë shumë njerëz përgjatë gjithë verës.

Modelja braziliane po realizon një set fotosh për katalogun e plazhit të “Victoria’s Secret”, duke na e sjellë më pranë verën, plazhin dhe diellin e Kalifornisë.Previous articleNjë varg mekanizmash për integrime evropiane
Next articleIshujt Falkland votojnë pro Britanisë