Home LifeStyle A keni gjetur ndonjëherë para në tokë?

A keni gjetur ndonjëherë para në tokë?

Të gjithë lumturohemi pafund kur gjejmë para në tokë.

Veç vlerës monetare që ato kanë, paratë në shumë besime popullore, mbartin edhe një kuptim shpirtëror e kanë një mesazh të fshehur.

Keni gjetur ndonjëherë para në tokë?

Në kulturën kineze, paraja është një simbol i fatit të mirë, prandaj ngjarja konsiderohet një shenjë e mirë.

Me fjalë të tjera, gjetja e parave në rrugë mund të nënkuptojë që ju jeni një person veçanërisht i respektuar edhe në jetën e përtejme.

Në të vërtetë, është sikur shpirtrat të të tregojnë se vlen shumë për ta dhe dëshirojnë të të japin një sinjal mbrojtjeje.

Për ata më pak të lidhur me spiritualitetin dhe simbolizmin, ky zbulim mund të nënkuptojë thjesht arritjen e një periudhe të begatisë.

SOURCEBulevard News
Previous articleAksident i rëndë në Tiranë/ Përfundon me urgjencë në spital 8-vjeçarja
Next articleMinistri i Jashtëm i Greqisë vjen nesër në Shqipëri, mediat greke zbardhin çështjet ‘e nxehta