Home Politike Nikolla, mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të ish-deputetes socialiste: Dha kontribute...

Nikolla, mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të ish-deputetes socialiste: Dha kontribute për më shumë se tre dekada në arsimin shqiptar

Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla ka ndarë një mesazh ngushëllimi për ndarjen nga jeta të ish-deputetes së PS-së dhe profesoreshës Edlira Haxhiymeri.

“Edlira dhe një kontribut të çmuar në jetën akademike dhe politike të vendit për më shumë se tre dekada”, shkruan Nikolla.