Home LifeStyle 3 rregullat e arta të marrëdhënieve seksuale

3 rregullat e arta të marrëdhënieve seksuale

Që çdo gjë të funksionojë më së miri, ndiqni këto rregulla.

1. Një jetë e shëndetshme seksuale varet nga ushqimi i mirë. Funksioni i mirë nervor, nivelet e shëndetshme të hormoneve janë thelbësore për performancën seksuale.

Për t’i mbajtur këto sisteme në gjendje pune, një dietë duhet të bazohet në bishtaja, produkte drithërash dhe karbohidrate të tjera komplekse, me shumë fruta dhe perime dhe nivele modeste të proteinave; kjo dietë ofron mjaft vitamina dhe minerale.

2.Vitamina E dhe funksioni seksual. Megjithëse nuk ka studime klinike konfirmuese, shumë ekspertë besojnë se pa një furnizim të mirë të kësaj vitamine nga vajrat, margarina, arrat, farat, perimet jeshile dhe embrionet e grurit, marrëdhëniet seksuale kanë shumë mundësi të mos shkojnë si duhet.

3.  Ndaloni alkoolin, dhe eliminoni nikotinën. Efekti i alkoolit në funksionimin e marrëdhënieve seksual u deklarua mjeshtërisht nga William Shakespeare, i cili vuri në dukje se vera “provokon dëshirën, por heq performancën”.

Nga ana tjetër, nikotina është një armike e arterieve. Nikotina jo vetëm që nxit formimin e pllakave aterosklerotike në enët e gjakut penile por edhe i ngushton ato.

SOURCEBulevard News
Previous articleAmbasadorja e SHBA-së takim me Majlinda Bregun, zbardhen detajet çfarë kanë diskutuar dy politikanet
Next articleNë Shqipëri ende nuk ka qarkullim të mutacionit të ri të Covid-19, epidemiologu i njohur zbulon arsyen pse