Home Kronika 2 vatra zjarri në Durrës, po punohet për t’i shuar, nuk ka...

2 vatra zjarri në Durrës, po punohet për t’i shuar, nuk ka banesa të rrezikuara

Sot ka pasur 2 vatra zjarri në Durrës, një në Shetaj në njësinë administrative Ishëm dhe një në Rrushkull njësia administrative Sukth. Është përfshirë nga flakët bimësia në të dy rastet. Nuk bëhet fjalë për dëme njerzore apo në banesa. Janë angazhuar 10 forca zjarrfikëse në Shetaj dhe 4 në Rrushkull për të vënë flakët në kontroll. Zjarri në Rrushkull është shuar kurse ai në Shetaj drejt shuarjes.

SOURCEBulevard News
Previous articleNjë libër për “folezën” tonë në zemër të Shqiperisë
Next article“Tokyo 2020”, Izmir Smajlaj nuk kualifikohet për në finale