Home Kronika 2 prej të arrestuarve nga ‘Plumbi i artë’ nuk kanë para për...

2 prej të arrestuarve nga ‘Plumbi i artë’ nuk kanë para për avokat! Ua cakton shteti

Florian Çekrezi dhe Asllan Plaku janë dy prej të arrestuarve nga operacioni ‘Plumbi i artë’. Report Tv mëson se ata nuk kanë marrë avokat pasi pretendojnë se nuk kanë para.  Avokati për ta është caktuar kryesisht.