Home Politike Zgjedhjet në Durrës/ Oerd Bylykbashi: Drejtues institucionesh qëndrojnë brenda qendrave të votimit...

Zgjedhjet në Durrës/ Oerd Bylykbashi: Drejtues institucionesh qëndrojnë brenda qendrave të votimit duke ushtruar presion mbi votuesit

Oerd Bylykbashi përmes një reagimi publik nga Durrësi, denoncoi problematikat e procesit zgjedhor, Bylykbashi u shpreh se drejtues lokal te inst shtetërfore në bashkinë e durrësit, janë duke marrë pjesë në procesin e votimit, duke qëndruar në qendrat e votimit e duke ushtruar presion mbi zgjedhësist. Bylykbashi u shpreh se këta persona kanë një background të qartë dhe në të shkuarën për këtë precedent. Ai u ka bërë thirrje edhe policisë së Durrësit që të ndërhyjë për ti dhënë fund intimidimit të zgjedhësve duke larguar këta përfaqësues dhe drejtues institucionesh nga qendrat e votimit

Bylykbashi u shpreh se në zonat rurale kryesisht, drejtorë institucionesh aknë shkelur rregullin për mosmarrjen pjesë të administartës në procesin zgjedhor, duke përdorur dhe identifikimin me logot zyrtare të KQZ.

 

Previous articleSimpatizanti i koalicionit Bashkë Fitojmë, dhunon kandidatin e PS, Erion Isai
Next articleRaporti i parë për pjesëmarrjen, 1.29% e zgjedhësve votojnë deri në orën 8:00 në më pak se gjysma e qendrave