Home Politike Zgjedhjet e pjesshme lokale/ Zbulohet kandidati i socialistëve për Dibrën

Zgjedhjet e pjesshme lokale/ Zbulohet kandidati i socialistëve për Dibrën

Një emër tjetër është zbuluar nga ana e socialistëve për zgjedhjet e pjesshme të 6 Marsit. Gazetari Muhamet Veliu duke iu referuar burimeve nga PS raporton se në takimin e kryeministrit Edi Rama, me drejtuesin politik të qarkut Dibër, Ulsi Manja dhe deputetët e qarkut, është propozuar emri i Rrahim Spahiut për qarkun e Dibrës.

Spahiu prej vitesh ai punon si drejtor i një banke të rëndësishme në vend. Deri në vitet 2000 ai ka punuar në një bankë private në qytetin e Peshkopisë dhe ka pasur njohje e marrëdhënie mjaft të mira me banorët e kësaj zone.