Home Politike Zgjedhjet e 25 prillit/ Celibashi jep informacionin e rëndësishëm për 6 qarqe...

Zgjedhjet e 25 prillit/ Celibashi jep informacionin e rëndësishëm për 6 qarqe të Shqipërisë

Kreu i Komisioni Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ka dhënë një informacion të rëndësishëm. Ai bën me dije se ka përfunduar printimi dhe paketimi i fletëve të votimit për qarqet Vlorë, Korçë, Berat, Gjirokastër, Elbasan & Fier.

Postimi i Celibashit

Ka përfunduar printimi dhe paketimi i fletëve të votimit për qarqet Vlorë, Korçë, Berat, Gjirokastër, Elbasan & Fier dhe mbërrijnë në Shqipëri brenda ditës së sotme.

Fletët e Votimit po printohen nga kompania sllovene Cetis.