Home Politike Zgjedhjet e 14 majit, KQZ përcakton kush propozon anëtarët e KZAZ!...

Zgjedhjet e 14 majit, KQZ përcakton kush propozon anëtarët e KZAZ! PS dhe PD nga 2 anëtarë, PSD dhe Partia e Lirisë nga 1! Anëtari i shtatë me short mes PS dhe PD

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përcaktuar sot se si do të përcaktohen anëtarët e Komisionin Zonale të Administrimit Zgjedhor (KZA) për zgjedhjet e 14 majit.

PS do të propozojë 2 anëtarë për çdo KZAZ si partia më e madhe e mazhoranancës dhe Partia Demokratike 2 anëtarë si partia më e madhe e opozitës. Partia Socialdemokrate 1 anëtar si partia e dytë e mazhorancës dhe Partia e Lirisë 1 anëtar në çdo KZA si partia e dytë e opozitës.  Anëtari i shtatë në gjysmën nga PS dhe gjysma tjetër nga Partia Demokratike.  Sekretari do të propozohet nga PS aty ku PD ka propozuar zëvendëskryetarin, dhe e anasjellta.

Previous articleNjë në katër çifte në Shqipëri ndahen, rritet mosha mesatare e atyre që lidhin kurorë
Next articleMinistrja Balluku: Prioritet për vitin 2023 mbetet energjia, 8 mln euro subvencione për panele diellore