Home Maqedonia Zëvendëskryeministri Xhaferi për vizitë në shtetin e Katarit

Zëvendëskryeministri Xhaferi për vizitë në shtetin e Katarit

xhaferriZëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Musa Xhaferi, sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në shtetin e Katarit.

Gjatë vizitës, siç njofton Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, zëvendëskryeministri Xhaferi do të takohet me zëvendëskryetarin e Qeverisë së shtetit të Katarit, Ahmed bin Abdullah bin Zaid Al Mahmud, me Ministrin e Shtetit për Punë të Jashtme, Kalit bin Muhamed Alatija si dhe zyrtarë të tjerë.

Previous articleKFOR-i bllokon me mur betoni rrugët alternative në veri
Next articleKontigjent i ri i ARM-së niset në misionin ISAF në Afganistan