Home LifeStyle Zbuloni çfarë forme buzësh keni dhe mësoni se kush jeni

Zbuloni çfarë forme buzësh keni dhe mësoni se kush jeni

Forma e buzëve mund të thotë shumë për atë se kush jemi. Në varësi se çfarë forme janë buzët tona, ne do të kemi edhe tiparet specifike të sjelljes.

Ka shumë gjëra që na dallojnë, si fizik ashtu edhe karakter, të aftë të na tregojnë se kush jemi dhe si jemi. Dhe gjithashtu forma e buzëve nuk është përjashtim.

Në varësi të konformitetit të atyre që janë konturet e gojës sonë, është e mundur të hartojmë një përshkrim të asaj që është personaliteti ynë.

Nëse jemi individë me buzë të mëdha, atëherë ka shumë të ngjarë të keni një natyrë bujare, mbrojtës dhe dashamirës. Dhe kjo jo vetëm për njerëzit, por edhe për kafshët.

Duke pasur një buzë të varur dhe më të gjerë se ajo e sipërme, në vend të kësaj tregon një shpirt të aventurës dhe iniciativës. Ju gëzoni për udhëtime dhe të mësoni për gjëra të reja, vende dhe njerëz.

Një buzë e hollë e sipërme, nga ana tjetër, është sinonim me aftësitë udhëheqëse. Ju keni karizëm dhe karakter.

Buzët e vogla dhe të rrumbullakëta janë tipare tipike të atyre që mund të jenë të mëshirshëm, të sinqertë dhe besnikë.

Së fundi ka të ashtuquajturat buzët “klasike”, të cilat nuk karakterizohen nga ndonjë tipar specifik fizik. Dhe kjo do të thotë që ju jeni shumë të adaptueshëm, në gjendje të gjeni më të mirën nga dikush dhe në çdo situatë.