Home Humor Xhaxhi militanti zbardh drejtorët që u ka vënë gjobë botuesi i “Gazetës...

Xhaxhi militanti zbardh drejtorët që u ka vënë gjobë botuesi i “Gazetës Bulevard”

arturi per faqe te pareArtur Llana zbardh një pjesë të listës së drejtoreve që i ka vënë gjoba

Previous articleMe 23 Qershor 2013 shëmbet regjimi i neodiktaturës dhe korrupsionit
Next articleBllokohet sistemi i printimit të faturave të energjisë në Durrës. Konfuzion tek qytetarët