Home Politike VIDEO/Rama jep lajmin dhe tregon sa do zgjasë aksioni anti-informalitet

VIDEO/Rama jep lajmin dhe tregon sa do zgjasë aksioni anti-informalitet

Kushdo që mendon se aksioni anti-informalitet është thjesht një fushatë e ka gabim. Kryeministri Edi Rama ka njoftuar sot se kjo është sipas tij një “fazë e re e shtetbërjes, e cila do të vazhdojë deri në Qershor 2021”.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, bashkangjitur videos nga Saranda ku u përqëndruan këtë herë kontrollet në hotelet që abuzojnë me shtetin dhe qytetarin, Rama ka këtë mesazh:

Në Sarandë, me forca të përqëndruara inspektimi nën drejtimin e Drejtores së Përgjithshme, Delina Ibrahimaj, për të goditur subjektet hoteliere, që abuzojnë me konsumatorin dhe shtetin, duke dëmtuar konkurentët e rregullt!

Shumëkush thotë Informaliteti nuk luftohet me fushata, të gjithëve u them kjo luftë frontale që ka nisur, nuk është fushatë po një fazë e re e shtetbërjes, e cila do të vazhdojë deri në Qershor 2021.

ERTV Live?: Në Sarandë, me forca të përqëndruara inspektimi nën drejtimin e Drejtores së Përgjithshme, Delina Ibrahimaj, për të goditur subjektet hoteliere, që abuzojnë me konsumatorin dhe shtetin, duke dëmtuar konkurentët e rregullt!Shumëkush thotë Informaliteti nuk luftohet me fushata, të gjithëve u them kjo luftë frontale që ka nisur, nuk është fushatë po një fazë e re e shtetbërjes, e cila do të vazhdojë deri në Qershor 2021?

Posted by Edi Rama on Monday, August 12, 2019