Home Politike VIDEO që tregon shoun e shëmtuar, të bashkimit të demokratëve

VIDEO që tregon shoun e shëmtuar, të bashkimit të demokratëve

Gazmend Bardhi thirri këtë të martë në një takim, gjithë deputetët e PD-së.

Qëllimi ishte bashkimi i tyre, kundër Edi Ramës.

Por kjo video flet më shumë se çdo fjalë.

Sali Berisha, jo vetëm që nuk i takoi, ndërsa shkoi në takim, mbajti fjalimin e tij dhe iku, ndërsa këta e pritën për më shumë se një orë, por në fund, as vetë deputetët e dy grupeve nuk u panë bashkë.

Siç shihet qartë, grupi i Sali Berishës, me Edi Palokën e Tritan Shehun në kreu, qendrojnë më vete, ndërsa Gaz Bardhi pak metra më tutje, qendron po ashtu më vete.

Me gjithë ato që i kanë thënë njëri-tjetrit, nga akuzat për vrasje, tek korrupsioni, është pak e vështirë që të pajtohen sikur nuk ka ndodhur asgjë.

Previous articleFati politik i njerëzve të Gaz Bardhit
Next articleTirana e para për bullizmin e fëmijëve në shkolla, Selenica renditet e fundit