Home Sociale VIDEO/ Një kafshë e re i shtohet Kopshtit Zoologjik, Veliaj: Uaaau, mbreti...

VIDEO/ Një kafshë e re i shtohet Kopshtit Zoologjik, Veliaj: Uaaau, mbreti Julien ka ardhur në kryeqytet

Lemuri është kafsha më e re që i është shtuar Kopshtit Zoologjik në kryeqytet që i ngjan Mbretit Julien, personazhit të filmit të animuar Madagascar.

“Uaaau! Mbreti JULIEN ka ardhur në #TiranaZooPark????????????????.
Kush do ta vizitojë i pari lemurin?”, shkruan Veliaj në rrjetet sociale, duke ftuar kështu fëmijët dhe të rriturit të vizitojnë Kopshtin Zoologjik.