Home Politike VIDEO/ Milva Ekonomi: Nëpërmjet një linje moderne përpunimi, biznesi prodhon më shumë

VIDEO/ Milva Ekonomi: Nëpërmjet një linje moderne përpunimi, biznesi prodhon më shumë

Milva Ekonomi ka zhvilluar takim me sipërmarrësit që kanë në zotërim një kantinë pijesh. Ekonomi ka nënvizuar që një linjë moderne përpunimi bën që biznesi të prodhojë më shumë.

Ekonomi ka vlerësuar ndihmën që qeveria ka dhënë për biznesin.

SOURCEBulevard News
Previous articlePartia Demokratike e Shqipërisë simbol dhe mision demokracie, lirie dhe eurointegrimi
Next articleRama zbulon planin për punonjësit e hoteleve: Do të vaksinohen pas grave dhe vajzave të fasonerive