Home Aktualitet Vettingu në polici/ Shkarkohet nga detyra zyrtari i lartë

Vettingu në polici/ Shkarkohet nga detyra zyrtari i lartë

Edmond Papa, me detyrë Shef Sektori i Sigurisë së Personelit, Drejtoria e Analizës dhe Kartotekës, nuk e ka kaluar dot vetting-un dhe është shkarkuar nga detyra.

Papa është i dyti zyrtar që shkarkohet në radhët e policisë.Deri tani, 21 drejtues të lartë janë konfirmuar në detyrë.