Home Slideri Vazhdojnë denoncimet e skandaleve të investimit të Berishës në arsim

Vazhdojnë denoncimet e skandaleve të investimit të Berishës në arsim

shkolla rreth 01Në vijim të publikimit të gjendjes së objekteve shkollore publike në Durrës po ju njohim me shkollën e fshatit Rreth të komunës Xhafzotaj. Kjo është shkolla e këtij fshati. Jemi të sigurtë që kush e lexon dhe sheh këto foto do të qeshë. Në të vërtetë duhet thënë “na ishte një herë shkolla” pasi ajo u fshi nga faqja e dheut një vit më parë. Të 300 nxënësit e kësaj shkolle u dërguan disa kilometra larg në një fshat fqinj ku bëjnë mësim me tre turne duke treguar se deri në këtë pikë ka mbërritur papërgjegjshmëria e këtyre që na qeverisin sot.

Previous articleMet Dervishi 40-vite mes prozës moderne dhe kritikës antikonformiste
Next articlePosterave ua bëj me sy, s’ prish qejf unë me të dy… Fejton