Home Opinion Udhëhoqi rininë komuniste në prishjen e kishave dhe xhamive, Tritan Shehu (trëndafili)...

Udhëhoqi rininë komuniste në prishjen e kishave dhe xhamive, Tritan Shehu (trëndafili) ka qenë spiun

Nga Nebil Cika
Mungesa e Berishës në votimin e djeshëm tregon se deri tani ka qenë mungesë vullneti politik për ta votuar më herët.
Ky ligj politikisht ndihmon të djathtën, por nga ana tjetër është më shumë problem për PD se sa për PS si trashëgimtare politike e Partisë së Punës.
Për gazetarin PD është e mbushur me spiunë dhe bashkëpunëtorë të regjimit mes tyre edhe deputeti Tritan Shehu.
“Një nga njerëzit që ka udhëhequr rininë komuniste në prishjen e kishave dhe xhamive ka qenë Tritan Shehu, dihet nga të gjithë e ke në gazeta dhe revista. Letrën që ja dërguan shokut Enver, që këta janë reaksionarë duhen vrarë, e ka firmosur ky. Ishte sekretari i rinisë i gjimnazit, kjo mjafton që ky të mos jetë përfaqësues i besimtarëve dhe i të përndjekurve politikë”.
Previous article“Po vjen stuhi e rrezikshme dëbore”, paralajmërohen qytetarët: Kufizoni lëvizjet
Next article32 humbje jete nga aksidentet në punë gjatë vitit 2022