Home Politike U skualifikua nga gara, ish-deputeti i PD akuza Komisionit: Unë njoh vetëm...

U skualifikua nga gara, ish-deputeti i PD akuza Komisionit: Unë njoh vetëm Bashën…

Ish-deputeti i PD Romeo Gurakuqi, i sukalifikuar nga gara për deputet nga Kimisioni i Vlerësimit të kandidatëve, ka hedhur akuza të forta ndaj këtij të fundit duke thënë se vendimet e tij janë “në shkelje të plotë të tagreve të dhëna atyre nga udhëzimet respektive.”

“Dua te deklaroj se unë njoh vetem vendimin e kryetarit të PD- se dhe te Kryesise ne lidhje me proceduren e rikandidimit. Vendimarrja e fundit e komisionereve, ne qofte se ka ndodhur, me rezulton se eshte realizuar ne shkelje te plote te tagreve te dhena atyre nga udhezimet respektive. Kesisoj eshte nul. Ato kane marre nje vendim kur tagri u kishte perfunduar. Vleresimi perfundimtar i komisionereve mbyllet ne momentin kur kandidatet dergohenne dege. (neni 25). E drejta e komisionereve per te shqyrtuar kandidatet ka perfunduar diten qe emrat i kane shkuar anetaresise per konsultim ne Shkoder, me date, 30 shtator 2020”, shprehet Gurakuqi. Ish-deputeti ka theksuar se njeh vetëm vendimin e kreut të PD Lulzim Basha dhe të Kryesisë për rankimin e bërë nga baza.

“Une njoh vetëm vendimin e kryetarit të PD, Lulzim Basha, dhe kryesise qe do te bazohet ne rankimin e realizuar nga votimi i bazes. Për mua ka rëndësi që kam qenë më i përkrahuri nga anëtarësia e PD në Shkodër dhe jam shumë i surprizuar dhe falënderues ndaj demokratëve shkodrane. Do vazhdoj të jem në krah të zotir Basha, ne kryesimin e puneve ne Qarkun e Shkodres. Njelloj do te jem ne aksionin e PD edhe sikur une te mos jem kandidat per deputet per shkak te vendimarrjes sime, ose te drejtimit racional te Kryesise se PD”, ka thënë demokrati Romeo Gurakuqi.

SOURCEBulevard News
Previous articleErdogan sfidon SHBA dhe nxjerr prapaskenat e forta: Disa amerikanë telefonojnë vëllain tim dhe i thonë…
Next articleNdër letrat më të bukura të dashurisë, është edhe ajo e Remarkut drejtuar të dashurës