Home Kronika U arrestuan nga policia e Shkodrës, kush janë punonjësit e OSHEE në...

U arrestuan nga policia e Shkodrës, kush janë punonjësit e OSHEE në shtëpinë e barit

Identitetet e 5 punonjësve të OSHEE-së të arrestuar në Shkodër janë zbuluar. Mësohet se gjithsej në Shkodër në shtëpine e barit janë arrestuar 8 persona, ndërkohë që dy janë shpallur në kërkim. Ndërkohë që emrat e punonjësve të OSHEE-së si dhe detyrat e tyre përkatëse janë si më poshtë:

Bledar Ahmeti lexues i zonës, punonjës i OSHEE

Indrit Taraboshi, shef ekipi i OSHEE

Paulin Carri shef i teknikes, OSHEE

Agron Hoxha dhe Hektor Lami, elektricist arkëtimesh