Home Politike Topalli: Si ka mundësi që Lulzim Basha në kohë tërmeti shtoi dy...

Topalli: Si ka mundësi që Lulzim Basha në kohë tërmeti shtoi dy vila?

Rrjetet sociale nuk e kanë harruar faktin që Lulzim Basha gjatë tërmetit të vitit të kaluar ka marrë dy vila në periferi të Tiranës.

Duke e ironizuar me momente gazmore të në Instagram dhe pyetjen e Jozefina Topallit shtrohet pyetja; Si i ka bërë të tijat dy vilat luksoze Lulzim Basha?

Rrjetet sociale nuk e kanë harruar faktin që Lulzim Basha gjatë tërmetit të vitit të kaluar ka marrë dy vila në periferi të Tiranës. Duke e ironizuar me momente gazmore të në Instagram dhe pyetjen e Jozefina Topallit shtrohet pyetja; Si i ka bërë të tijat dy vilat luksoze Lulzim Basha?