Home LifeStyle Thumbuese! Me postimin e fundit, Arbenita tall Feron dhe ish-vjehrrën

Thumbuese! Me postimin e fundit, Arbenita tall Feron dhe ish-vjehrrën

Së fundmi, Fero që ka hyrë thellë në ujërat e fesë deklaroi se i ka ndarë përfundimisht rrugët me Arbenitën, duke thënë se ajo nuk ka vend në xhenet marrë shkas nga ekspozimi i tepërt.

E duket se Arbenita ka zgjedhur të reagojë duke goditur “dy zogj me një gur”.

Ajo ka publikuar një meme që fokuson djemtë ballkanas 25 vjeçar të papunë, që mbahen nga nëna.

“Çka të them më tepër?”, është shprehur ajo.

Image
Previous articleBurrat apo gratë, ja cila palë e fal më shpejt tradhtinë bashkëshortore
Next articleFinlanda bëhet vendi i fundit që ndalon mjetet me targa ruse