Home Kosova Thaçi njoftoi LDK-në dhe SLS-në për procesin e bisedimeve në Bruksel

Thaçi njoftoi LDK-në dhe SLS-në për procesin e bisedimeve në Bruksel

thacici

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në takime të ndara, njoftoi Grupin Parlamentar të LDK-së dhe atë të SLS-së për rrjedhën e takimit të fundit në Bruksel më 19 shkurt, në kuadër të dialogut për normalizimin e marrëdhënieve midis Kosovës dhe Serbisë.

Këto bisedime po mbahen me ndërmjetësimin e përfaqësueses së lartë të BE-së, Baroneshës Catherine Ashton dhe rolin lehtësues të SHBA-së.

Pas çdo raundi të bisedimeve, kryeministri Thaçi në mënyrë të rregullt është duke i informuar subjektet politike parlamentare lidhur me rrjedhën dhe të arriturat e bisedimeve që po mbahen në Bruksel.

Previous articleKrasniqi: Serbëve nuk i lejohet asociacion me fuqi ekzekutive
Next articleImogen Thomas fotografi me vajzën