Home LifeStyle Të gjithë sytë tek Miranda Kerr

Të gjithë sytë tek Miranda Kerr

miranda kerrE veshur apo me bikini, ajo arrin gjithmonë që të tërheqë vëmendjen kudo që shfaqet. Kjo gjë ka ndodhur edhe ditën e djeshme gjatë një evenimenti në Australi, ku pavarësisht se kishte një sërë emrash të njohur si aktori John Travolta, Nick Bishop apo këngëtari Keith Urban, njëkohësisht bashkëshort i Nicole Kidman, sytë ishin nga Miranda Kerr. Modelja e njohur 28-vjeçare dukej e mrekullueshme, e veshur me një fustan të hapur.

Previous articleÇfarë humbëm dhe çfarë fituam në këta 22 vjet ?
Next articleSHBA: Nxënësi e palgosi nxënësin tjetër me pushkë