Home Sport Të gjitha klubet spanjolle përveç Real Madrid deklaratë për rastin korruptiv të...

Të gjitha klubet spanjolle përveç Real Madrid deklaratë për rastin korruptiv të Barcelonës

La Liga ka lëshuar një deklaratë në të cilën klubet, të gjitha përveç Real Madrid dhe Barcelonës, ku konsiderojnë se ‘rasti Negreira’ është i seriozitetit më të madh dhe në të njëjtën kohë, refuzojnë dhe hedhin poshtë faktet dhe janë thellësisht të shqetësuar dhe duke punuar në mënyrë aktive për të sqaruar çdo parregullsi që mund të ketë ndodhur rreth çështjes Negreira.

Previous articleDeputeti i PD: Protesta e Berishës më 3 mars, presion ndaj Gjykatës!
Next articleDeputetja demokrate i “kundërvihet” Gjykatës Kushtetuese dhe hedh akuzat e rënda ndaj Gjinushit