Home LifeStyle Taylor Swift ose një “Bad girl”

Taylor Swift ose një “Bad girl”

bondgirl6Këngëtarja Taylor Swift saktësisht ka bërë atë që duhet për të patur një pasqyrim sa më të gjërë në media. Sjellja e saj në skenë ishte përfekte ndërsa provokimet dhe sensualiteti e kanë bërë që të jetë pjesë e medias rozë. Në kuadër të “Brits 2013”, 23 veçarja zgjodhi të këndojë hitin e saj “I Knew You Were A Trouble” të cilën siç ka deklaruar më parë ja ka kushtuar ish të dashurit të saj Harry Styles.

Previous articleFyle për Gruevskin dhe Cërvenkovskin: Gjeni kompromis që vendi të kthehet në rrugën e integrimeve euroatantike
Next articleJa pse Alizoti duhet të përgjigjet për heshtjen