Wednesday, February 1, 2023
Home Tags Zgjedhjet egjipt

Tag: zgjedhjet egjipt

Zgjedhjet në Egjipt në katër faza

Presidenti i Egjiptit, Mohamed Morsi, ka lëshuar një dekret për fillimin e zgjedhjeve parlamentare më 27 prill dhe mbarimin e tyre në muajin qershor. Dekreti...
SiteLock