Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Vellezerit shqiptare

Tag: vellezerit shqiptare

Gjesti prekës i vëllezërve shqiptarë në Bergamo

Dy vëllezër shqiptarë po shërndajnë bukë falas në qytetin e Bergamos, në një gjest solidariteti dhe dhembshurie në këtë kohë të vështirë që po...
SiteLock